Lak na nechty ako módny doplnok

Dokonale upravené nechty sú vizitkou každej ženy. Oslňte všetkých navôkol dokonalou manikúrou, vďaka ktorej budete vyzerať reprezentatívne a trendy. S rýchloschnúcim lakom vytvoríte perfektný vzhľad svojich nechtov len za 60 sekúnd.

Vybrať si môžete zo širokej škály vysoko pigmentovaných odtieňov, ktoré sú ako stvorené na leto. Ľahké nanášanie, dlhá výdrž a perfektný finiš sú pre laky od Avonu samozrejmosťou.

Objem: 10 ml, Bežná cena: 3,90 €

Pobozkaná slnkom

Bronzujúci púder

S novým bronzujúcim púdrom ľahko docielite, aby vaša pleť zažiarila ako slnko. Trblietavý efekt vám zabezpečí zlatistý vzhľad aj bez opaľovania a dodá mierne opálený nádych, akoby ste sa práve vrátili z exotickej pláže.

Siahnuť môžete po trblietavom alebo tmavom finiši, ktorým perfektne dotvoríte akýkoľvek make-up. Jemná a ľahká textúra bronzového púdru sa zmieša s tónom vašej pleti a vykúzli tak prirodzený a dlhotrvajúci výsledok.

Objem: 13,5 g, Bežná cena: 9,90 €

Žiarivá pleť už za jednu noc

Zbavte svoju pleť natrvalo nečistôt, ktoré ju zaťažujú, a doprajte jej tak starostlivosť, ktorú si zaslúži. Jednorazové pleťové masky s obsahom prírodných zložiek sa stanú vašim perfektným spoločníkom a vybrať si môžete hneď zo štyroch druhov.

Zlupovacia maska s výťažkom z papáje

  • pleť čistí, povzbudzuje a zároveň ju zanechá povzbudenú a sviežu. 

Chladivá maska s výťažkom z listovníkov čajovníka čínskeho

  • zabezpečí perfektnú hydratáciu a vyhladenie po ktorom bude váš vzhľad žiarivý a zdravý.

Ílova maska s arganovým olejom

  • postará sa o revitalizáciu a vyživenie a navyše pleť zbaví aj čiernych bodiek.

Krásne hnedá s Avonom

Olej v spreji zvýrazňujúci opálenie s OF15

Vykročte do nového dňa s dokonalým opálením. Olej v spreji s OF15 vašu pokožku perfektne ochráni pred nežiadúcimi účinkami slnka a vďaka kokosovému oleju sa rýchlo vstrebe, čo ju zvláčni a hydratuje. S obsahom bronzujúcej zložky bude vaše telo rozžiarené od hlavy až po päty, a vy tak urýchlite svoj prirodzený proces opaľovania.

Objem: 150 ml, Bežná cena: 9,50 €

SÚŤAŽNÁ OTÁZKA:

O aké tri novinky sa súťaží?

Svoje odpovede posielajte mailom na adresu redakcia@vkocke.sk až do 28.7. 2022. Ako predmet správy použite “Avon

Vylosovaní budú traja výhercovia, ktorí dostanú set kusu z každej uvedenej novinky daných produktov.

Všeobecné súťažné podmienky
Súťaže sa môžu zúčastniť len osoby staršie ako 18 rokov. Podmienkou súťaže je odoslať správnu odpoveď e-mailom na adresu redakcie (redakcia@vkocke.sk) v čase realizácie súťaže. Súťažiaci sa stáva účastníkom súťaže po splnení tejto podmienky. Vyžrebovanie výhercu súťaže sa bude realizovať do troch dní po ukončení súťaže, ak nebude oznámené inak. Do žrebovania budú zaradení len tí súťažiaci, ktorí odošlú v stanovenom čase správnu odpoveď a spĺňajú podmienky uvedené v týchto pravidlách. Výhercovia budú kontaktovaní mailom. Účastníci tejto súťaže sa jej zúčastňujú s vedomím, že nemôžu požadovať výhru v inom rozsahu okrem rozsahu, aký určí usporiadateľ. Účastníci tejto súťaže sú si súčasne vedomí toho, že v zmysle § 845 Občianskeho zákonníka č. 40/1964 Zb. v platnom znení nemožno výhry vymáhať a to ani prostredníctvom súdu. V prípade tlačovej chyby o tejto súťaži usporiadateľ za toto nenesie zodpovednosť. Ak je výherca neplnoletý, bude automaticky diskvalifikovaný. Výhry budú odovzdané len tým vyžrebovaným účastníkom súťaže, ktorí dodržia pravidlá tejto súťaže, splnia podmienky v nich stanovené a ich nárok bude usporiadateľom potvrdený. Výhru odovzdá usporiadateľ alebo ním poverená osoba. V prípade sporu o platnosti nároku na výhru vloženú do tejto súťaže je rozhodujúce rozhodnutie usporiadateľa. Usporiadateľ bude výhercu kontaktovať prostredníctvom e-mailovej správy. Vecné výhry budú jednotlivým výhercom odovzdané osobne alebo zasielané poštou resp. zásielkovou službou na adresu, ktorú uvedú. Pred odovzdaním výhier sa osoba preberajúca výhru musí preukázať osobným dokladom. V prípade, že si výherca výhru neprevezme alebo nepreukáže splnenie podmienok na odovzdanie výhry do 14 dní od prvého informovania o výhre Usporiadateľom, výhra prepadá v prospech usporiadateľa. Účastník zapojením sa do tejto súťaže dáva usporiadateľovi v zmysle zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v platnom znení súhlas na spracovanie svojich osobných údajov pre potreby tejto súťaže v zmysle § 65 zákona č. 610/2003 Z.z. o elektronických komunikáciách súhlas na volanie alebo zasielanie SMS na číslo telefónu poskytnuté v registračnom formulári na účely priameho marketingu. V prípade výhry dáva účastník súťaže súhlas so zverejnením celého mena a obce na www.vkocke.sk, prípadne aj na facebookovskej stránke. Usporiadateľ si vyhradzuje právo na zmenu pravidiel. Účasťou v tejto súťaži vyjadrujú jej účastníci súhlas s pravidlami tejto súťaže a s ich záväznosťou.